Tips til rene ruder

Tips til rene ruder
Tips til rene ruder

Når du tænker på vinduespudsning, hvad kommer du så i tanke om? Skrubning med en gammel klud og en spand vand? Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan rengøre dine vinduer. Det vigtigste er at finde den metode, der passer bedst til dine behov. Måske har du brug for en skraber til store eller høje vinduer; i så fald kan det betale sig at investere i en sådan. Til mindre overflader som f.eks. skydedøre af glas kan du bruge papirhåndklæder og vinduespudserspray. Og hvis du har meget store vinduer (f.eks. i en erhvervsbygning), findes der vinduesrensere i professionel kvalitet, som kan gøre processen hurtigere! 

Rene vinduer bør give mere lys ind i hjemmet

Hvis du vil rengøre dem hurtigt og nemt, får du her fem tips:

  • Sprøjt en klud med vinduespudser, og tør glasoverfladen af som sædvanligt (sørg for at gøre det udenfor!).
  • Tør eventuelle striber eller pletter efterladt af papirhåndklæder op med en anden klud dyppet i vinduespudser
  • Rengør en del af glasset ad gangen, startende fra toppen og nedad. På den måde sikrer du dig, at du ikke overser nogen pletter!
  • Når du renser store eller høje ruder grundigt, skal du bruge en gammel klud, så du kan nå alle hjørner af dine vinduer.

Få en guide til hvordan du pudse på denne her side.

Hyr en professionel

Du bør overveje at hyre professionelle rengøringsfolk til større overflader. Især hvis du har vinduer på tage eller højt oppe. Hvis du ikke har fysikken til at pudse dine vinduer selv, så er det også ideelt at få en professionel vinduespudser til at gøre det. Han har også det rette værktøj til det, og hvis du ikke er tilfreds, så pudser han det gerne igen!

Det gode ved at hyre en vinduespudder er også, at han kommer regelmæssigt hver måned, hver anden måned, eller eventuel hver trejde måned. På dem måde, vil der aldrig gå for lang tid i mellem pudsningerne, så de altid kan gøres nemt rent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *