Lav sjove motoriklege med dit barn med bObles

Lav sjove motoriklege med dit barn med bObles
Lav sjove motoriklege med dit barn med bObles

Når du skal vælge legetøj til dit barn spiller en masse forskellige elementer ind – f.eks. er det et sjovt legetøj? Med bObles sikrer du sjov, mange timers leg og udvikling af de motoriske kompetencer. De motoriske evner har betydning for barnets personlighed fremadrettet. Med god motorik vil barnet være mere åbent, og derfor være mere deltagende i sociale sammenhænge.

Hos Little Happy kan du finde et bredt udvalg af de mange forskellige produkter fra bObles. Her kan du altså finde lige det stykke legetøj du mener dit barn skal have. Så kan du helt selv sammensætte, hvordan de forskellige produkter skal være del af dit barns liv. Her, www.littlehappy.dk/bobles, kan du finde sortimentet af bObles produkter hos Little Happy.

Uendelige muligheder med bObles produkter

Når der skal udvikles og styrkes barnets motorik er bObles produkter ideelle til lige netop dette. De mange forskellige produkter giver mulighed for en masse forskellige lege og aktiviteter, der vil styrke dit barns aktivitet og den motoriske udvikling. Ved at kombinere forskellige produkter kan du skabe et helt nyt univers for barnet.

De mange produkter er designet i stilrent design, så produkterne nemt kan indrettes på børneværelset, og stadig være praktiske elementer. Eksempelvis er der bObles elefanten. Ved at vende den på siden har barnet en skammel som der er blød og sidde på. Den kan også bruges som et natbord ved siden af sengen, så barnet kan have et glas vand stående om natten.

  • Tumledyr

Hos bObles finder du en masse forskellige tumledyr helt fra en fisk til en kylling til en krokodille. De mange forskellige tumledyr indebærer forskellige elementer der er med til at gøre det muligt for barnet at få en masse forskellige lege og udfordringer. Fisken kan eksempelvis bruges som et bord, en skammel og et sjovt aktivitetslegetøj, som barnet kan ligge sig på, og prøve at holde balancen. Her bliver sansen for balance altså også styrket. På krokodillen finder du en lille trappe, som barnet kan prøve at gå på, og se hvorvidt han/hun kan holde balancen uden at falde. Her trænes evnen til at gå op ad trapper også.

  • Donuts

bObles har med tiden udviklet de sjoveste donuts, som ethvert barn elsker. Donuts findes i tre forskellige størrelser, lille, almindelig og stor, der hver især giver muligheder for forskellige lege og udfordringer. Den lille kan sættes på en stol, og så har alle familiemedlemmerne mulighed for at forsøge og se, hvor længe de hver især kan holde balancen. Alle tre donuts kan sættes på højkant, og så har hele familien det sjoveste hoppedyr, som helt sikkert vil være et stort hit blandt hele familien.

  • Cirkel

Cirkel er en kollektion der findes i forskellige former og størrelser. I denne serie finder der eksempelvis produktet der hedder “Twin”. Det er en stol, som helt sikkert vil være et hit på børneværelset. Den er designet i rund form, så den altså kan ligges ned, og så kan der rulles med den. I denne serie finder du også produktet “Friends”. Dette produkt består af to dele, der kan bruges som vipper, skamler, borde og hvad fantasien ellers finder på. De vil helt sikkert bringe en masse sjov og leg til barnet, og samtidigt vil de hjælpe de motoriske evner ved hjælp af at træne balancen og fantasien.

Vigtigheden af gode motoriske kompetencer

Som sagt vil bObles produkter altså hjælpe på de motoriske evner. De er nemlig skabt til det. Samtidigt er der også fokus på multifunktionalitet i de forskellige produkter. Ved multifunktionalitet har barnet mulighed for at udvikle fantasien og evnen til at se nye muligheder.

Men altså, gode motoriske kompetencer er en vigtig egenskab hos et barn. Dette forekommer af, at i fremtiden kan de motoriske evner godt have indflydelse på, hvordan barnet agere fremadrettet.

De motoriske evner har en betydning for barnets selvfølelse og deltagelse i sociale sammenhænge. Barnet vil være mere åben hvis han/hun er opvokset fra start af med gode motoriske evner. Med bObles kan du få udviklet og trænet de motoriske kompetencer fra fødsel af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *