Lav en gør-det-selv indkørsel med granitskærver

Lav en gør-det-selv indkørsel med granitskærver
Lav en gør-det-selv indkørsel med granitskærver

Skal du have lagt en ny indkørsel, men ønsker at gøre det på et lavt budget? Så bør du overveje at lave en gør-det-selv indkørsel med granitskærver som belægning. Hvorfor? Det er både godt, flot og billigt. Lær her hvordan du lægger din egen indkørsel med granitskærver, og samtidig hvor du finder den bedste pris på granitskærver. På den måde kan du få lagt en god indkørsel på minimalt budget. God fornøjelse.

 

Sådan lægger du skærverne

Når du skal lægge en belægning af granitskræver i din indkørsel, er det vigtigt først at lægge et godt underlag. Underlaget består af flere forskellige lag. Først og fremmest skal jorden planes, herefter kan du begynde at lægge underlaget. Det første lag består af 10-20 cm filtersand. Oven på det lægges 10-20 cm stabilgrus, som stampes med en pladevibrator. Derefter et 2-4 cm lag af stenmel, og herefter kan du lægge granitskærverne. Vær opmærksom på ikke at vælge alt for små granitskærver til din indkørsel, da de i så fald kan sidde fast i dækkets mønster.

Granitskærverne fordeles jævnt ud med en skovl. Det eneste du skal bruge er altså en pladevibrator og en skovl, og du kan dermed nemt lægge din egen gør-det-selv indkørsel af granitskærver.

 

Find den bedste pris på granitskærver

For at finde den bedste pris på granitskærver, er du nød til at tjekke de forskellige forhandlere igennem for priser. Alternativ kan du sammenligne priser fra forskellige forhandlere på https://www.granitskarver.dk/. Her kan du nemt se hvilke forhandler som har den bedste pris, på lige præcis den type granitskærver du skal bruge til din indkørsel. Det sparer dig både tid og penge, og så er det vanvittigt nemt.

Ved at følge de tips du har fået i artiklen her, kan du nemt få lagt en god ny indkørsel af granitskærver, til et meget prisvenligt budget. Held og lykke med projektet og god arbejdslyst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *