Indret en studiebolig, der summer af hygge og tryghed

Indret en studiebolig, der summer af hygge og tryghed
Indret en studiebolig, der summer af hygge og tryghed

Overgangen fra hjemmeboende til udeboende. En overgang, der måske er lidt grænseoverskridende at skulle igennem. Det er nemlig en proces, hvor bolig, studie og budget fylder dagsordenen. Som potentiel studerende og udeboende for første gang, er det vigtigt, at ens kommende studiebolig er et sted, der føles godt og sikkert at være. Det indebærer både beliggenhed og størrelse, men også de helt små detaljer såsom sofabord, køkkenstole og ikke mindst gardiner. Alt i alt har det stor betydning for at skabe en hjemlig atmosfære.

Vi har alle forskellige præferencer og stil, når det kommer til indretning. Ofte er det baseret på værdier, trends og økonomi. For nogle mennesker kan det være en hjælp at alliere sig med professionelle kræfter for at få de helt rigtige detaljer. Derfor har vi valgt at guide dig hen til første stop i boligindretningen: NHGardiner. Et gardinfirma med base i Ringsted, der skræddersyer gardiner til lige præcis dine behov.

Den rullende gardinbus
Ude godt – hjemme bedst. Sådan har de fleste mennesker det. Når det kommer til at skulle investere i nye gardiner til hjemmet, er det måske ikke alle, der har mulighed for at køre til Ringsted for at kigge på gardiner. Men frygt ej. Det, der gør NHGardiner til et helt unikt firma er, at de ruller ud til kunder i den såkaldte gardinbus. Det ultimative tilbud er gældende i Ringsted, Roskilde, Næstved, Slagelse, København og en stor del af de andre sjællandske byer.

Ved blot at udfylde en kontaktformular til gardinbussen, har du mulighed for at få prøverne hjem til dig. Med gratis tilbud fra gardinbussen leveret lige til døren, behøver du ikke at tage nogen forhastede beslutninger. Overordnet set bliver du mere sikker i dit valg og opnår et resultat, der stemmer overens med dine forventninger. Der medfølger selvfølgelig en opmåling af prøverne i det rigtige miljø med vejledning og faglig ekspertise fra en af de dygtige medarbejder.

Find inspiration på socialt medie
Liftgardiner, lamelgardiner, plisségardiner, stofgardiner. Hvide, sorte, grå. Utallige muligheder af gardiner, som kan komme til at pynte i både soveværelse, stue og køkken. Det kan dog være lidt vanskeligt at se alle gardintyper for sig, men det har NHGardiner en løsning på. I takt med at flere og flere mennesker er hoppet med på de sociale medier, har NHGardiner set sit snit til at give inspiration på den måde. Via deres Instagram-konto er det muligt at se opslag, hvor de forskellige gardiner er repræsenteret i diverse hjem. Dermed kan du let og elegant finde inspiration, så gardinerne passer ind i rummet og matcher møblement og pynteting. 

Læs mere på NHGardiner.dk og bliv sikret kvalitet, holdbarhed og professionel rådgivning. Med over 10 ås erfaring bliver der altid ydet en service, der stiler mod et perfekt resultat for dig. Hvis du er i tvivl om, hvilke gardiner der vil bringe hygge og stemning til din kommende studiebolig, eller hvis du har spørgsmål om pris og leverance, så tøv ikke med at kontakte NHGardiner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *