Gør grundigt rent i dit hjem

Gør grundigt rent i dit hjem
Gør grundigt rent i dit hjem

En grundig rengøring tager tid, og derfor sker det i de fleste hjem ikke lige så tit, som mere almindelige rengøring. Her indgår støvsugning, tørre støv af og de mere gængse måder at gøre rent på. Men det er faktisk vigtigt at komme godt rundt i kroge og hjørner en gang i mellem, da skidt og snavs har det med at samle sig og hobe sig op.

Nedvask vægge og lofter

Derfor er det en god idé at nedvaske vægge og lofter. Ved første øjekast kan de se helt rene ud, men her samler der sig helt naturligt store mængder af støv. Når først du begynder at vaske dem, vil du opdage, hvor hurtigt beskidt vandet bliver.

Vask dine tæpper

Hvis du har tæpper, er det ikke nok kun at støvsuge disse. De skal også dampes og vaskes. Det kræver typisk bestemte maskiner til formålet, og det er helt sikkert noget, du ikke lige ligger inde med. Heldigvis er der muligheden at få vasket dine tæpper ude af huset.

denne her side kan du læse meget mere om, hvordan tæppevask foregår. Det er en smart måde at få gennemvasket dine tæpper på, så de kan holde længe. Det er en god idé at få vasket dine tæpper regelmæssigt.

Tør paneler af

Panelerne rundt i dit hus kræver også en kærlig hånd en gang i mellem. Det behøver ikke at være hver eneste gang, du støvsuger, men du vil også her opdage, at der samler sig en masse støv med tiden. Derfor er det en god idé enten at tørre dem af med en våd klud. Du kan også sagtens støvsuge dem, hvis du fx har et mundstykke til din støvsuger, du kan sætte på, der har hår, du samtidig kan børste støvet fri med, så det hele vil løsne sig og blive suget op i støvsugeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *