Gør-det-selv elektriske rullegardiner på mål

Gør-det-selv elektriske rullegardiner på mål
Gør-det-selv elektriske rullegardiner på mål

Elinstallationer kan være en farlig ting at gøre selv, men der er mange mindre installertioner du nemt selv kan fixe. En af dem er bestilling og montering af elektriske rullegardiner efter mål.

Rullegardiner er et af de mest populære valg når det handler om gardiner til de danske hjem. Grunden til dette er at de ofte er meget diskrete, billige og nemme at købe og montere selv.

Hvad koster elektriske rullegardiner?

Elektriske rullergardiner er naturligt nok noget dyrere end almindelige rullegardiner da man pludselig har et elektrisk element i der er noget dyrere at producere. Det er en luksusvare og vil for mange være et tilvalg hvis man gerne vil have en lidt federe gardinløsning, det er nice-to-have og ikke need-to-have.

Hvor du kan få rullegardiner med almindeligt kædetræk til 250-500 kr. for et gardin i almindelig størrelse, så er du allerede over 1000 kr. hvis du vælger elektriske rullegardiner på mål i samme størrelse.

Elektriske rullegardiner kommer med en fjernbetjening og har har du forskellige muligheder for at vælge fjernbetjening. Nogle fjernbetjenninger kommer med mulighed for at styre op til 15 forskellige elektriske rullegardiner, men du kan også vælge en med mindre kontrol.

Herudover kan du selvfølgelig også selv vælge farve og tæthed af gardinet, skal det være transparent, semi-transparent el. mørklægningsgardin.

Hvis du ikke vil gøre det selv alligevel

Hvis du vil lave opmåling og montering af dine elektriske rullegardiner selv eller andre slags gardiner for den sags skyld, så kan du vælge bestille en gardinekspert fra gardinbussen.

Det er en uddannet gardinekspert der kommer ud til dit hjem og gratis og uforplitende måler op til gardiner i de ønskede vindueskarme. Herefter får du et tilbud baseret på dine præcise mål, det stof du har valgt og montering og kan vælge at takke ja eller nej til tilbuddet.

Inden du bestille og montere elektriske rullegardiner, så overvej om det skal/kan være standardmål, om du selv vil gøre det eller om du vil have en gardinekspert til at udføre arbejdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *