En frisk start med maling

En frisk start med maling
En frisk start med maling

Føler du, at det er tid til en frisk start, en ny begyndelse? Livet har sine perioder, og nogle gange kan man bare mærke, at man har nået den sidste side i et kapitel, og at det er tid til at vende siden til et helt nyt og forhåbentligt spændende kapitel i livet. Hvis du har det sådan, så bør du læse med i denne lille blog-artikel, hvor jeg går over dette emne, og kommer med et bud på hvordan du kan give denne følelse en konkret form.

Dit hjem bør afspejle dine følelser

Når man så at sige skifter skind, og bevæger sig ind i en ny fase af livet, så bør man også foretage nogle forandringer i sit hjem, for at markere over for sig selv, at man har rykket sig. Ellers hænger man nemt fast i gamle vaner, som man egentlig gerne ville have lagt bag sig. Det er et spørgsmål om at give form til de tanker og følelser man bærer med sig indeni. En af de mest udrensende måder at ændre sit hjem på, det er ved at få malet sine vægge friskt op. 

Starte forfra

Når du får malet væggene, så får du samtidig ryddet ud i alle møbler og nips, og du får dermed en en mulighed for at tage stilling til hele dit interiør. Når malingen er tør, så kan du “flytte ind” igen og have hvad der føles som et splinternyt hjem. Det er perfekt som udgangspunkt for et nyt kapitel i livet. Det er ganske nemt at finde en maler efterhånden, man kan sågar bare gå på nettet og hurtigt finde en oversigt over lokale malere. Det er sandsynligvis også billigere end du tror. Mal dine vægge og giv dit nye dig et nyt hjem at bo i!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *