Bliv tryg i hjemmet med unikke låsesystemer

Bliv tryg i hjemmet med unikke låsesystemer
Bliv tryg i hjemmet med unikke låsesystemer

Med en hverdag præget af fart over feltet er det vigtigt at føle sig tryg og sikker – også når det kommer til hus, virksomhed eller institution. Der er dog en vis bekymring forbundet med at lukke vinduer, låse døre og tage afsted hjemmefra, for tanken strejfer vel os alle før eller siden: Kommer der mon ubudne gæster?

I Danmark er der blevet et øget fokus på at sikre vores hjem mod indbrud, f.eks. i form af alarmer og video. Den manglende indbrudssikring og for få alarmsystemer gør, at danske hjem er hårdt plaget af indbrud. Heldigvis er der brede muligheder for at være på forkant således, at hjemmet er sikret.

Mange af os kender til de alarmer og dørtelefoner. Men i nogle tilfælde kan det være nødvendigt med yderligere sikkerhed. I sådanne situationer kan det være logisk at alliere sig med professionelle kræfter. Derfor har vi valgt at guide dig igennem en labyrint af låseteknikkere, og direkte ind i varmen til JK Sikring. En kompetent virksomhed med speciale i bl.a. låsesystemer og mindre elektroniske anlæg, hvor nøgleordene er sikkerhed og kundetilfredshed.

Et bredt udvalg af sikkerhedssystemer
Da Jesper Klein i 1981 startede op som selvstændig låsesmed var det med speciale i låsesystemer og elektroniske anlæg. Siden da er udviklingen eksploderet. I dag beskæftiger firmaet sig med låse, dørlukkere, sikkerhedsbokse, dør-port-automatik, gitter, elektronisk sikring med adgangskontrol, videoovervågning, porttelefoner og alarmer.

Foruden låsesystemer til privat brug, udbyder JK Sikring også sikkerhed i butikker, skoler, sportsklubber og virksomheder. Det er vigtigt at have sikkerheden i orden, og det er du garanteret hos JK Sikring. Med systemer såsom ABUS, ASSA ABLOY og ILOQ er du helgarderet, når du skal sikre din ejendom. Der er et bredt udvalg af både elektroniske og mekaniske produkter, der er utrolig brugervenlige. Kontakt låsesmeden i Herlev, hvis du er interesseret i de unikke låsesystemer.

Hygiejne og sikkerhed følges ad
Som følge af Covid-19 er vi blevet mere opmærksomme på vigtigheden af god hygiejne og sikkerhed. Hos JK Sikring tilbydes der produkter, der kan benyttes til at gøre dagligdagen mere fleksibel og brugervenlig. Kort og godt betyder det, at det bliver muligt at hjælpe hinanden med at holde afstand samt undgå at røre de samme håndtag i løbet af dagen.

Berøringsfrie knapper er en af mulighederne for at sikre, at hygiejne og sikkerhed går hånd i hånd. Med de ultimative WAVE XS mindskes risikoen for bakteriespredning markant, da der ikke er nogen fysisk kontakt med læseren. Disse knapper kan installeres og bruges til mange forskellige formål: ved brug af elevatorer, tænde lys, åbne døre m.m. Alt efter ønsker og behov bliver produktet designet specielt til dig.

Brænder du inde med spørgsmål vedr. pris, sikring eller montering, så kontakt JK Sikring. Med 40 års erfaring inden for låsesystemer, står Jesper Klein og resten af teamet klar til at omfavne dit individuelle behov. På den måde har du en 24-timers højre hånd, som skaber mere tryghed i din hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *