Bliv klog på det rødglødende boligmarked

Bliv klog på det rødglødende boligmarked
Bliv klog på det rødglødende boligmarked

Aldrig har boligmarkedet været så ophedet. Efterspørgsel på lejeboliger, ejerboliger og andelsboliger er eksploderet. I mange tilfælde svæver priserne næsten helt oppe i skyerne, og det kan være svært at gøre sig klog på de mange termer, der følger med. Det er nemlig ikke kun at hive dankortet frem og så betale ved kasse 1. Nej, der følger skam også udbetaling, energimærke, ejerudgift m.m. med – hvad enten du er køber eller sælger.

Vi lever i en slags bolig-boble, hvor man i høj grad skal være omstillingsparat, og hvor man har brug for professionel rådgivning. Netop derfor har vi valgt at guide dig igennem en labyrint af ejendomsmæglere og ind i varmen til Realmæglerne Haslev. Et ejendomsfirma, hvor fokus er at bygge bro imellem sælger og køber, når lokaliteten er på Sydsjælland.

Et ophedet boligmarked
Det seneste år er boligmarkedet blevet godt og grundigt rødglødende. Undersøgelser viser, at huspriserne er steget med 12%, lejligheder med 14% og fritidshuse med 19%. Og denne stigning vil højst sandsynligt fortsætte i fremtiden. De usædvanlige kraftige stigninger gør, at man som boligkøber eller boligsælger let kan stirre sig blind på mange ting. Derfor er det vigtigt at inddrage professionelle kræfter igennem hele processen. 

Det store og rungende spørgsmål er: Hvordan bør man egentligt forholde sig på det nuværende boligmarked? Som køber eller sælger kan der let opstå spørgsmål vedr. ejerudgift, udbetaling og energimærke. Hvad enten det gælder salg, køb eller rådgivning af bolig, så står RealMæglerne Haslev klar med en hjælpende hånd.

Salg og køb

Salg eller køb. Begge ting kræver store overvejelser. Når beslutningen skal tages, kan det være en fordel at alliere sig med den bedste ejendomsmægler i Haslev. De mange overvejelser gennemgås til yderpunkterne. Med et dybdegående kendskab til ejendomshandel sørger RealMæglerne for, at der foretages en seriøs vurdering af din bolig, en reel prisfastsættelse og en grundig guidning igennem alle handlens faser.

 
Ligeså er det vigtigt at alliere sig med erfarne kræfter, når man skal købe bolig. Overvejelser om pris, beliggenhed, faste omkostninger, finansiering etc. er blot nogle af tingene på dagsordenen. Med et lokalkendskab og tilbud om godkendelse i en kreditforening efter eget valg, står du stærkt med RealMæglerne i ryggen. Det er ydermere muligt at blive skrevet op i deres landsdækkende køberkartotek således, at du får mulighed for at komme ud og se på boliger, som endnu ikke er på internettet.

Mange års erfaring
Hos Realmæglerne lægges der vægt på at gøre tingene ordentligt første gang. Det nytter ikke noget, at der kan opstå tvivl, misforståelser eller fortrydelse. Derfor gør den lokale ejendomsmægler i Faxe en dyd ud af at holde sig opdateret på boligmarkedet. Du er sikret faglig ekspertise, for Realmæglerne har til sammen mere end 90 års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen at trække på.

Står du over for en fremtidig beslutning om salg eller køb af bolig, så ring til ejendomsmægleren i Næstved. Her har du rig mulighed for at få rådgivning om både priser, lån og salgsvurdering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *