​​3 indretningsideer til din have

​​3 indretningsideer til din have
​​3 indretningsideer til din have

En have er en forlængelse af dit hjem, og noget helt personligt. Den skal afspejle din stil og dit temperament, og der skal være plads til alle. Det er bare ikke altid let at hitte på ideer til nytænkning af haven – for hvor skal man starte? 

Mangler du inspiration, så kommer der her tre bud på indretningsidéer, der vil gøre din have til dit foretrukne opholdsted sommeren over! 

Lav dit eget udekøkken og pizzaovn

Duften af grill, en kold øl og glade venner – ja, hvad er egentlig bedre? Det kan et udekøkken give dig – og, helt lavpraktisk også, selvfølgelig blot et helt fantastisk sted at lave mad.

En enkelt søgning på Google, og du finder flere bud på billige og tilgængelige DIY-guides, så du kan lave lige det køkken du drømmer om. Er du ekstra kreativ kan du også, med ganske få materialer, bygge din helt egen pizza-ovn. 

Din familie og venner vil valfarte til dig for at smage de lækreste stenovnsbagte pizzaer. Ingen grund til at køre til Gardasøen, når man kan nøjes med Greve!

Bahamas i baghaven 

Hvis din bålplads trænger til en opgradering, kan du med fordel lave et areal i din have, hvor du har strandsand, og så have bålpladsen i midten. 

Køb nogle søde strandstole, og mærk, hvordan sydens sol lander lige ned på dine tæer, som du graver dem ned i strandsandet. Tænd bålet hen under aftenen og nyd sanseoplevelsen. 

Ud over at være lækkert at sidde i, er sandet også et smukt æstetisk indspark i haven, hvor det lyse bryder det grønne. Summer-viben er lige om hjørnet!

Selvforkælelse året rundt – installer et oppusteligt spabad

Det er skønt, når børnene sopper rundt i deres lille bassin, men helt ærligt, så har de voksne også brug for vand – og det må gerne være varmt! 

Med et oppusteligt spabad har du mulighed for at rykke selvforkælelsen lige ud i baghaven. Og det kan snildt være inden for både økonomisk og praktisk rækkevidde. Oppustelige spabade findes nemlig i alle afskygninger, størrelser og prisklasser. Så er der altså noget for enhver smag, uanset om du er single, I er et par, eller hvis i er en børnefamilie. 

Spabadet fungerer året rundt og er fantastisk til at afspænde musklerne, være vært for venindernes spadag, eller byde en du kan lide på en date. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *