3 gode råd til hvilket elektronik du bør opgradere i 2021

3 gode råd til hvilket elektronik du bør opgradere i 2021
3 gode råd til hvilket elektronik du bør opgradere i 2021
3 gode råd til hvilket elektronik du bør opgradere i 2021

Selvom de første udsalg i 2021 er ovre, er der stadigvæk en hel del ældre elektronik ude i de danske hjem. Det kan både være godt og skidt. Det handler om, hvordan man ser på det. Er du miljøbevidst, er det rigtig godt, at forbrugerelektronikken fra flere år tilbage stadig er i live, og ikke er endt i et hul i jorden ude i Asien. På den anden side, er en DVD-afspiller og en gammel FM-radio altså ikke værd at samle på. Hører du til i lejer nr. 2, kan det være på tide at udskifte noget af dit udstyr.

Nedenfor, kommer vi ind på 3 gode råd til, hvilket elektronik du bør opgradere i dit hjem i 2021.

1. Gamle køleskabe er den største strømsluger, så de bør udskiftes først

Hvis dit køleskab er mere end 5-6 år gammelt, har det helt sikkert brug for en opgradering. De nye, moderne køleskabe er ikke bare mere miljøvenlige – idet de bruger mindre strøm, men de byder også på en række funktioner der vil hjælpe dig og familien i det daglige.

Du kan bl.a. få køleskab hvor frost inde ved madvarerne ikke er noget problem. Stadig flere og flere vælger også at købe de såkaldte amerikanske køleskabe, der både har en fryse- og en køleafdeling. De store og mere luksuriøse køleskabe koster selvfølgelig lidt mere end de ”almindelige” køleskabe, men det er helt klart en investering du bliver glad for.

Hjemmesider som f.eks. testpiloterne.dk har gang på gang vist sig at have fundet nogle af de bedste køleskabe på det danske marked. Det er bare at tage et kig på en af dem.

2. Disc-afspillerne står bare og samler støv. Væk med dem!

Indeholder dit mediecenter i stuen en DVD-afspiller? Så er det altså på tide at få den sendt afsted til de evige jagtmarker. Det er minimalt, hvor mange film der bliver udgivet på dette stærkt forældede medie. Ikke engang Blu-ray, som endda har en bedre billed- og lydkvalitet, er særligt populære mere.

Men hvad skal du så skifte din gamle DVD- eller Blu-ray afspiller ud med? Svaret er enkelt: Har du ikke et smart TV, eller ønsker du mere funktionalitet, skal du have fingrene i en streaming boks. Det kan f.eks. være Apple TV, Chromecast eller Amazon Fire TV for bare at nævne et par stykker.

Disse bokse giver adgang til en kæmpe markedsplads af apps, der uden tvivl vil gøre din tv-oplevelse bedre. Tilkøber du streamingtjenester, kan du både få dem i 1080p eller 4K. Det handler om kroner og øre. F.eks. har Amazon et 4K-streaming abonnement der er lidt dyre end deres standard løsning.

3. Får du ny mobiltelefon, åbner der sig en helt ny verden

Du tænker måske ikke på at udskifte din mobiltelefon. Den kan ringe og den kan skrive. Så hvad skal du med en ny? De nye mobiltelefoner er blevet hurtige. De er blevet billige. Og de er blevet meget mere kompetente ift. hvad de var for bare 3 år siden.

Du får ikke en mobiltelefon i dag, som hakker i grafikken eller kører dine applikationer langsomt. Heller ikke selvom du kun betaler 1.000 kr. for den. Både iOS og Android kører smooth, og har et kæmpe bibliotek af forskellige apps, så du kan opleve hele den vide digitale verden fra din sofa.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *